menu

Over ons

Al 26 jaar vertrouwen onze opdrachtgevers op de brede ervaring en kennis van RPR Elektrotechniek. Met ons ruime aanbod van verlichting, audio-, video- en multimedia-installaties en TRUSS montage systemen en grote flexibiliteit maakt RPR Elektrotechniek uw beurs, tentoonstelling of evenement tot een succes.

Onze kracht

Onze persoonlijke benadering, korte lijnen en onze snelle en adequate oplossingen. Onze medewerkers zijn gewend om te werken onder grote druk. Onder hoogspanning, zo nodig tot diep in de nacht. Want de beurs moet open en afspraak is afspraak.

Daarnaast hebben wij de ervaring om nooit in paniek te raken. Zeker nu de opbouw- en afbreektijden bij beurzen en tentoonstellingen steeds korter worden. RPR biedt de totaaloplossing:  materialen, advies, een goed ontwerp, snelle en goede opbouw én opruiming.

Van spectaculaire presentaties op kleine tentoonstellingen tot ambitieuze projecten op aansprekende grootschalige beurzen of evenementen. Daar weten opdrachtgevers als De Bijenkorf, Ahrend Groep, Ikea en TomTom van mee te praten.

Ons team

Wij hebben een hechte groep van zeer gemotiveerde medewerkers. Mensen die gewend zijn om te werken onder grote druk.

  • Mohamed Errachidi (1e elektromonteur)
  • Omar Arrahmani (elektromonteur)
  • Abdel Chichaoui (elektromonteur)
  • Piet Beffers (directeur)
  • Mieke Postma (office manager)

Voor alle vragen over verlichting of andere elektrawensen voor uw beursstand, kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen