menu

Diensten

Het verzorgen van een professionele presentatie vraagt kennis en ervaring, zowel van het ontwikkelen en produceren, als van de realisatie in de praktijk. Op beide essentiële terreinen is RPR gespecialiseerd.

Heeft u plannen voor een (beurs)presentatie, een tentoonstelling of een evenement? Wij zetten onze jarenlange expertise graag voor u in, vanaf de eerste ideevorming tot een compleet ontwerp! RPR is uw partner gedurende het hele proces. Zo komen uw plannen beter ‘voor het voetlicht’ en bent al vanaf het eerste ontwerp verzekerd van goede uitvoerbaarheid van uw project.

Ontwerp en begeleiding

Onze werkvoorbereiders en monteurs hebben ruime ervaring en specifieke kennis van een breed scala aan klanten om te weten wat in de praktijk wel overkomt en wat niet. Zij bespreken graag de mogelijkheden met u en informeren u over wat kan en wat niet.

Ons advies kan het verschil betekenen tussen een standaard presentatie en een super geslaagde happening!

Uitvoering en realisatie

Als de opleverdatum nadert en de spanning op de beurs- of tentoonstellingsvloer toeneemt, dan zijn onze installatieteams op hun best. Zij weten om te gaan met deadlines en zorgen dat alles volgens afspraak wordt opgeleverd. Elektriciteit, verlichting, het hele plaatje. 

Wij zorgen dat uw organisatie, uw product er letterlijk stáát. Door de week en in het weekend, in binnen- en buitenland. En wat natuurlijk net zo belangrijk is: ze zorgen dat alles na de beurs weer netjes wordt gedemonteerd.

Wisselwerking tussen ontwerp en praktijk

Wat er op de tekentafel indrukwekkend uit ziet, zal in de praktijk gerealiseerd moeten worden. RPR Elektrotechniek is hiervoor dé geschikte partner.

Vroegtijdig contact tussen ontwerpers en monteurs voorkomt misverstanden en last-minute problemen die het succes van uw presentatie in gevaar kunnen brengen. Daarom werken wij graag met u samen als partner gedurende het gehele traject; vanaf het ontwerp tot en met de realisatie.

 

Neem vrijblijvend contact op met RPR om van gedachten te wisselen over de beste manier om uw organisatie en uw producten en diensten in het licht te zetten!

Contact opnemen